Autèntic Mètode Pilates, Ioga Dinàmic i Entrenaments Personals

El nostre objectiu principal és la prevenció i millora de la salut des d’un punt de vista multidisciplinar, i és per aquest motiu que fa anys que t’oferim un gran ventall de serveis. Actualment Xammar ofereix diferents serveis: Fisioteràpia, Autèntic Mètode Pilates, Osteopatia, Entrenament personal, Ioga, Homeopatia, Magnetoteràpia, Teràpia d’Andulació, Abdominals hipopressius i Unitat de sòl pèlvic.

Susana Pagès

PROFESSORA AUTÈNTIC MÈTODE PILATES

Professora certificada del Autèntic Mètode Pilates per El Arte del Control de J.H Pilates i Romana’s Pilates. Assisteix a l’ estudi Drago’s Gym de Nova York on Romana Kryzanovska i Sari Mejía imparteien les seves classes.

 • Formació

  Diplomada en Educació Musical per la Universitat de Barcelona completant aquests estudis amb una beca Erasmus per cursar Movement Studies a la Universitat de Greenwich de Londres. Compta amb estudis d’interpretació, dansa i música moderna dedicant-se posteriorment a l’ensenyament dels mateixos. Ha format part de grups musicals de diferents estils com jazz-funk, pop, música de ball, lounge… Així com playbacks a la televisió i video clips. Coneix el Mètode Pilates l’any 2001 quan entra a formar part de la companyia de percussió i teatre Mayumana a Tel Aviv, Israel. Però poc temps després descobreix l’autèntic Pilates a l’escola “ El Arte del Control” dirigida per Esperanza Aparicio i Javier Pérez a Barcelona. Així doncs s’ interessa en la formació i l’any 2003 es certifica com a professora del mètode Autèntic Pilates per El Arte del control de J.H. Pilates i Romana’s Pilates. Treballa posteriorment en la mateixa escola i durant l’hivern 2004-2005 assisteix a l’ estudi Drago’s Gym de Nova York on Romana Kryzanovska i Sari Mejía imparteien les seves classes. Després d’assolir certa experiència, la Susana decideix obrir l’Estudi Pilates Mataró, al setembre de 2005. Posteriorment, l ́any 2013, l ́estudi canvia d ́escenari ampliant els seus servis. Juntament amb el seu amic i col.laborador, el fisioterapeuta Julián Casanova es traslladen a Can Xammar per obrir “Xammar Fisio Esport Pilates”. Actualment el centre compta amb un equip de salut que poc a poc va ampliant la seva familia i les seves activitats… Paral.lelament a les sessions de l ́estudi , col.labora amb l ́EDMB (Escola de dansa Marta Bustamante) com a professora del mètode Pilates.

Carolina Mas

PROFESSORA AUTÈNTIC MÈTODE PILATES

Descobreix el autèntic Mètode Pilates l’any 2009 a Mataró amb la Susana Pagès i decideix viatjar als Estat Units NY per formar-se a l’escola “True Pilates New York ” de la mà de Romana kryzanovska i Shari Mejía.

 • Formació

  Titulada com a monitora esportiva l’any 2005, i d’activitats dirigides a Orthos BCN. A finals del 2005 va començar a  treballar en diferents centres del maresme impartint classes de fitness com aeròbic, body pumb , spinning , aqua gym  …. Aficionada al món de la dança desde ben petita… Descobreix el autèntic Mètode Pilates l’any 2009 a Mataró amb la Susana Pagès i decideix viatjar als Estat Units NY per formar-se a l’escola “True Pilates New York ” de la mà de Romana kryzanovska i Shari Mejía….Torna a Mataró l’any 2011 per incorporar-se a l’equip de l’Estudi Pilates com a professora i fins a l’actualitat formant ara part de l’equip del nou centre Xammar Fisio Esport Pilates.

Juanma Sánchez

ENTRENADOR PERSONAL I PROFESSOR AUTÈNTIC MÈTODE PILATES

Postgrau a la U.P.F. “Entrenament Personal i Readaptació Físic Esportiva”. Entrenador personal (Federació Espanyola d’Halterofilia). Entrenador superior de musculació Halterofilia i fitnes (Federació Espanyola d’Halterofilia).

 • Formació

  Diplomat en Educació Física per la Universitat de Barcelona (1997) Monitor nacional d´ atletisme (títul de la Real Federació Espanyola d ´Atletisme) 1994. Cursets d´estiu de formació permanent a l´INEFC (2015), cursets de Paleotraining, entrenament Personal i Running. Estudis de música ( cant, solfeig, guitarra, harmonia) a l´escola de música moderna de Badalona ( E.M.B.), també a l´aula de músics de Barcelona. Comença a introduir-se al món de l´esport de ben petit, comencant amb les acrobàcies en llit elàstic ( 8 anys) i posteriorment introduint-se en l´atletisme als 10 anys de mà del seu entrenador i marxador olímpic Andrés Marin. S´especialitza en les proves de salt de llargarda i 110 metres tanques. Competieix en aquest esport fins l´any 1998. Durant algunes temporades porta grups de nens com a entrenador. Professor d´educació física a l´Escola de primària i secundària “ Arrels “, situada a Barcelona ( anys 2005-2011). Compagina la passió de l´esport amb la seva altre passió, la música. Cantant de múltiples spots televisius, pel.licules, col.laborador en discos d´artistes internacionals, cantant orquesta Cimarrón, cantant del programa M.Q.B. ( 2006-2010), compositor. Les sessions d´entrenament personal aXammar Fisio Esport Pilates, són individualitzades , amb l´objectiu de millorar la forma física general, depenent dels objectius i possibilitats de cada persona.

Sonia Rodirguez

PROFESSORA DE HIPOPRESSIUS

Em vaig formar i vaig certificar amb els millors: LOW PRESSURE FITNESS, una empresa avantguardista que regala salut i valuosos coneixements.

 • Formació

  El meu nom és Sonia, Mataronina de naixement i la mare de tres homenets, em declaro una “Amant de la Vida”. El món del fitness sempre ha estat present, primer com a hobby, i després com a professió a la que estimo profundament. La Gimnàstica Hipopressiva és la meva gran eina de treball. La vaig conèixer, la vaig practicar i em vaig enamorar. Em vaig formar i vaig certificar amb els millors: LOW PRESSURE FITNESS, una empresa avantguardista que regala salut i valuosos coneixements. Agafada de la mà d’aquesta gran família, professionals qualificats, vaig creixent i evolucionat. Poder compartir i ensenyar aquesta meravellosa tècnica m’omple i em fa molt feliç, ja que proporciona una millor qualitat de vida. Un cop coneixes i practiques la gimnàstica Hipopressiva, t’enamores !!

M’Hamed Merzoug Labdouni

PROFESSOR DE IOGA

Es va formar en Akdemia Dir i va formalitzar la seva educació com a professor de Ioga a l’Escola de Ioga Mandiram , en les especialitats de Hatha-Vinyasa i Ioga Terapèutic . Va assistir a diversos seminaris, tallers i classes magistrals impartits per: Twee Merigan, Petri Räisänen, Dylan Werner… entre uns altres.

 • Formació

  Es va llicenciar en Ciències Comercials per la Facultat d’Orà (Algèria) • Va cursar Traducció i Interpretació en la UAB (Barcelona) • Es va titular com a Professor de Ioga per l’Escola de Ioga Mandiram (Barcelona) La seva relació amb el Ioga va començar a meitats d’una llarga trajectòria en el sector d’hostaleria, exercint càrrecs d’alta responsabilitat, concretament de cap de cuina, en diversos establiments. Durant deu anys, la cuina professional i el Ioga es van entrellaçar, les tardes que tenia lliures les dedicava a impartir classes de Ioga en centres de la zona del Maresme i Barcelona, fins que en 2012 va prendre la decisió de dedicar-se a aquesta disciplina a temps complet, sota el nom de M—IOGA. Sempre li van apassionar els esports, no obstant això, en aquella època es mostrava escèptic sobre el potencial d’aquesta disciplina. Al final, després de molta insistència per part d’un amic, va acabar anant a la seva primera classe de Ioga, i llavors la seva opinió va canviar radicalment. En aquesta classe es va sorprendre en descobrir les seves pròpies limitacions físiques, malgrat la pràctica diària d’altres esports, i al llarg de les sessions va aprendre que la pràctica de Ioga és una sendera de canvi continu a tots els nivells i, sobretot, d’acte-coneixement. Es va formar en Akdemia Dir i va formalitzar la seva educació com a professor de Ioga a l’Escola de Ioga Mandiram , en les especialitats de Hatha-Vinyasa i Ioga Terapèutic . Va assistir a diversos seminaris, tallers i classes magistrals impartits per: Twee Merigan, Petri Räisänen, Dylan Werner… entre uns altres. També domina altres estils de Ioga: Nidra, Flow i prenatal . En l’actualitat, segueix indagant i estudiant en la sendera del Ioga per poder ensenyar i transmetre aquesta ciència mil·lenària de la millor manera possible, amb molt amor i, sobretot, amb molta La meva enorme gratitud a totes les persones —professors i professores, practicants, amics i família — per ensenyar-me i formar-me, per acompanyar-me a les meves classes diàriament, per recolzar-me en la meva transició de xef a professor de Ioga… i així poder continuar amb la difusió dels beneficis del Ioga. Namaste.

Inscriu-te a les nostres classes

Si vols accedir als horaris i classes disponibles truca’ns o inscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de totes les activitats

Telèfon : 93 758 93 84      /     Email :  info@xammarpilatesfisio.com

Susana Pagès

Professora Autèntic Mètode Pilates

Carolina Mas

Professora Autèntic Mètode Pilates

Juanma Sànchez

Entrenador Personal I PROFESSOR AUTÈNTIC MÈTODE PILATES

Sonia Rodriguez

PROFESSORA HIPOPRESSIUS

M'Hamed Merzoug

PROFESSOR IOGA DINÀMIC