Fisioteràpia, Magnetoteràpia, K-Laser, HUMAN TECAR ® i Osteopatía,

Les nostres sessions de fisioterapia son individualitzades i personalitzades, aplicant-ne algunes de les més avençades tècniques com el mètode HUMAN TECAR ® o el sistema K-Laser i combinant-ho tot amb la terapia manual, els estiraments o les manipulacions que considerem adients a cada cos y situació.

Julián Casanova

FISIOTERAPEUTA

Diplomat en fisioteràpia per la E.U. Gimbernat en 1997 ( nº colegiat 1893) , Postgrau en fisioteràpia de l’Esport en el 2000. Vinculat de tota la vida a l’esport, des de l’any 2002 em vinculo a la RFET com a fisio de l’equip Espanyol del FED-CUP i des de l’any 2004 a l’equip de COPA DAVIS.

formació


Diplomat en fisioteràpia per la E.U. Gimbernat en 1997 ( nº colegiat 1893) , Postgrau en fisioteràpia de l’Esport en el 2000. Vinculat de tota la vida a l’esport, he exercit durant 11 anys en el món del Futbol Sala primer com  massatgista i després com a fisioterapeuta en els clubs, F.S. Vilassar de Mar i C.F.S. Montcada (Nacional A i divisió del Plata). Des de l’any 2002 em vinculo a la RFET com a fisio de l’equip Espanyol del FED-CUP i des de l’any 2004 a l’equip de COPA DAVIS. Fins avui viatjo per tot el món ajudant a l’”Armada” en els Grands Slams i diferents tornejos, així com organitzant el servei de fisioteràpia en el torneig Godó de Barcelona. No obstant, això no em priva de compaginar amb la consulta a nivell privat actualment ubicada en Xammar Fisio Esport Pilates, en ella no solament atenc a esportistes, si no a qualsevol persona que vulgui una atenció de fisioteràpia encaminada a millorar el seu estat físic. En les sessions de Xammar Fisio Esport Pilates, la base del tractament és la teràpia manual i el massatge que més s’adeqüi a la necessitat de l’usuari. Un altre punt fonamental del tractament és la HUMAN TECAR ®, que és l’aplicació d’un corrent d’alta freqüència que es transforma en augment de temperatura a nivells molt profunds. A més d’això s’utilitzen moltes altres tècniques per a aconseguir la major efectivitat del tractament que es realitza. A més d’aquestes dues grans labors, també sóc present al Centre Mapfre de Medicina del Tennis a Barcelona on coordino l’unitat de fisioterapia i intento compaginar tot això amb la meva altra gran ocupació: la meva dona i els meus tres fills… Una salutació a tots i molta salut.

César Gutiérrez

FISIOTERAPEUTA

Diplomat en Fisioteràpia per la E.U. Fisioterapia Gimbernat l’any 1995 (col.legiat nº 1246). Reflexoterapeuta Podal (Omphis Institut, 1997). Ex nadador d’alta competició, va ser precissament aquest esport el que li va donar a conèixer la fisioteràpia

formació


Va nèixer a Barcelona, al maig de 1973. Diplomat en Fisioteràpia per la E.U. Fisioterapia Gimbernat l’any 1995 (col.legiat nº 1246). Reflexoterapeuta Podal (Omphis Institut, 1997).  Ex nadador d’alta competició, va ser precissament aquest esport el que li va donar a conèixer la fisioteràpia. Ha treballat a l’Escola de Fútbol TARR a Barcelona, al centre Fisiovital, a la Llar Santa Maria Assumpta de Mataró i al Centre Natació Mataró. Col.labora habitualment amb la Real Federación Española de Natación des de l’any 2006, havent participat en 2 Campionats del Món, 3 Campionats d’ Europa i en els darrers Jocs Olímpics de Londres 2012, aportant el seu granet de sorra a la consecució de 13 medalles mundialistes, 12 europees i 1 plata i 1 bronze a Londres 2012 (amb les “sirenes” de l’equip de natació sincronitzada). Actualment desenvolupa la seva feina a “Xammar Fisio Esport Pilates”, on intenta millorar la salut de qualsevol persona, sigui esportista o no. Les nostres sessions de Fisioteràpia són individualitzades i personalitzades, aplicant-ne algunes de les més avançades tècniques com el mètode HUMAN TECAR ®, o el sistema K-LASER, combinant-ho tot amb la teràpia manual, els estiraments o les manipulacions que considerem addients a cada cas i situació.

Quim Ribas

FISIOTERAPEUTA

Nascut a Barcelona, el desembre de 1989. Graduat en Fisioteràpia per la U. Ramón LLull (Facultat Ciències de la Salut Blanquerna ) l’any 2013 (col.legiat nº 10790).

formació


Nascut a Barcelona, el desembre de 1989. Graduat en Fisioteràpia per la U. Ramón LLull (Facultat Ciències de la Salut Blanquerna ) l’any 2013 (col.legiat nº 10790). Va descobrir el món de la Fisioteràpia mitjançant l’esport aquí a Mataró. Apassionat de l’esport en general i del futbol en particular, va començar a treballar al C.E Premià de Mar com a Fisioterapeuta del Futbol Base i actualment també al Primer Equip. A part, està treballant per el Gimnàs Uesports a Arenys de Mar. Tot i que té decidit seguir formant-se, actualment comença una nova etapa a “Xammar Fisio Esport Pilates”, on intenta millorar l’estat de salut i la qualitat de vida de qualsevol persona. Les sessions de Fisioteràpia són individualitzades i personalitzades i es basen en la teràpia manual i la manipulació.  Comptem amb algunes tècniques com el mètode HUMAN TECAR ® o el sistema K-LASER, l’aplicació de les quals donen un valor afegit a la nostra teràpia manual. Amb la combinació de tot plegat intentem elaborar un tractament adequat per cada pacient per obtenir un benefici significatiu del seu estat físic i la seva salut.

Javier Montilla

OSTEOPATA

Sóc osteopata i em dedico a això des de l’any 2000. Des de l’any 92 he exercit com a fisioterapeuta en diferents institucions, sempre en l’àmbit de la traumatologia.

formació


Sóc osteopata i em dedico a això des de l’any 2000. Des de l’any 92 he exercit com a fisioterapeuta en diferents institucions, sempre en l’àmbit de la traumatologia.

A través de l’exercici de la professió i del tracte amb els pacients vaig ser interessant-me en el procés curatiu dels teixits humans, per l’evolució del propi organisme, descobrint una nova forma de restablir als pacients. Vaig considerar que formar-me en Osteopatia podia ser un complement molt interessant a la meva formació de base.

Ràpidament vaig arribar al convenciment que volia dedicar-me de ple a treballar comosteopata i tractar als pacients des d’aquesta perspectiva.

M’agrada treballar des del punt de vistaosteopàtic, ja que considero que la salut consisteix en la capacitat del cos d’equilibrar les influències, tant externes com a internes, i, per tant, com osteopata, treball per restablir els equilibris pertorbats.

Carlota Vicens

NUTRICIONISTA I PSICÓLOGA

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (2006) i llicenciada en Psicologia (2010) per la Universitat de Barcelona (psicòloga col·legiada núm. 24449)

formació


Nascuda a Alella l’any 1985.
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (2006) i llicenciada en Psicologia (2010) per la Universitat de Barcelona (psicòloga col·legiada núm. 24449).

Va estar exercint durant deu anys com a dietista de cuina a l’Hospital de Mataró realitzant tasques relacionades amb la restauració i la nutrició clínica. Simultaniament va realitzar pràctiques d’intervenció terapèutica a la Unitat de Psicopatologia de 0 a 5 anys en el servei de Psiquiatría Infanto-Juvenil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Actualment dirigeix el servei de qualitat d’una empresa de càtering dedicada al servei a escoles i residències, promovent l’educació nutricional i vetllant per a la instauració d’hàbits alimentàris equilibrats i saludables. Ha estat compaginant l’exercici professional com a nutricionista amb la formació com a psicòloga i l’exercici lliure integrat de les dues disciplines.

Demana hora als nostres Fisioterapeutes i Professionals

Concerta les hores que necessitis per als nostres professionals trucant per telèfon. Estem aquí per cuidar de tu.

Julián Casanova

Fisioterapeuta
Tel: 93 758 93 84

César Gutiérrez

Fisioterapeuta
Tel: 93 758 93 84

Quim Ribas

Fisioterapeuta
Tel: 93 758 93 84

Carlota Vicens

NUTRICIONISTA I PSICÒLOGA
Tel: 93 758 93 84