Altres Professionals a Xammar

Javier Montilla

OSTEOPATA

Sóc osteopata i em dedico a això des de l’any 2000. Des de l’any 92 he exercit com a fisioterapeuta en diferents institucions, sempre en l’àmbit de la traumatologia.

  • Formació

    Sóc osteopata i em dedico a això des de l’any 2000. Des de l’any 92 he exercit com a fisioterapeuta en diferents institucions, sempre en l’àmbit de la traumatologia. A través de l’exercici de la professió i del tracte amb els pacients vaig ser interessant-me en el procés curatiu dels teixits humans, per l’evolució del propi organisme, descobrint una nova forma de restablir als pacients. Vaig considerar que formar-me en Osteopatia podia ser un complement molt interessant a la meva formació de base. Ràpidament vaig arribar al convenciment que volia dedicar-me de ple a treballar comosteopata i tractar als pacients des d’aquesta perspectiva. M’agrada treballar des del punt de vistaosteopàtic, ja que considero que la salut consisteix en la capacitat del cos d’equilibrar les influències, tant externes com a internes, i, per tant, com osteopata, treball per restablir els equilibris pertorbats.

Carlota Vicens

NUTRICIONISTA I PSICÓLOGA

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (2006) i llicenciada en Psicologia (2010) per la Universitat de Barcelona (psicòloga col·legiada núm. 24449)

  • Formació

    Nascuda a Alella l’any 1985.
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (2006) i llicenciada en Psicologia (2010) per la Universitat de Barcelona (psicòloga col·legiada núm. 24449). Va estar exercint durant deu anys com a dietista de cuina a l’Hospital de Mataró realitzant tasques relacionades amb la restauració i la nutrició clínica. Simultaniament va realitzar pràctiques d’intervenció terapèutica a la Unitat de Psicopatologia de 0 a 5 anys en el servei de Psiquiatría Infanto-Juvenil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Actualment dirigeix el servei de qualitat d’una empresa de càtering dedicada al servei a escoles i residències, promovent l’educació nutricional i vetllant per a la instauració d’hàbits alimentàris equilibrats i saludables. Ha estat compaginant l’exercici professional com a nutricionista amb la formació com a psicòloga i l’exercici lliure integrat de les dues disciplines.

Demana hora als nostres Fisioterapeutes i Professionals

Concerta les hores que necessitis per als nostres professionals trucant per telèfon. Estem aquí per cuidar de tu.

Telèfon : 93 758 93 84      /     Email :  info@xammarpilatesfisio.com

Javier Montilla

Osteópata

Carlota Vicens

NUTRICIONISTA I PSICÒLOGA